+4563419000 mail@citygroup.dk

Sandblæsning

Sandblæsning af alle typer køretøjer og maskiner

City Group Ovefladebehandling udfører opgaver med sandblæsning på lastbilchassier, ladopbygninger, hejselad, tankvogne, slamsugeropbygninger, betonkanoner, påhængsvogne, trailere – kort sagt alt kørende materiel. Vi sandblæser, metalliserer og lakerer derudover chassisrammer, karosserier og skærme til veteranbiler og veterantraktorer. Her er det af største vigtighed, at sandblæsningen foretages nænsomt og professionelt. Vi har dagligt store maskiner som gaffeltrucks, gummigeder, fodervogne, slamsugere, traktorer, tromler, asfaltmaskiner, byggelifte under behandling på vores værksted i Middelfart.

Sandblæsning af store konstruktioner

City Group sandblæser og lakerer emner og konstruktioner i alle afskygninger. Små og store stålkonstruktioner, trapper, gelændere, gastanke, maskindele, containere, tankstandere, lygtepæle og meget andet. Vores sandblæseri håndterer stort set alle opgaver.

Mobil sandblæsning og overfladebehandling over hele Danmark

City Group Overfladebehandling A/S har samarbejdspartnere, der sørger for, at vi kan tilbyde at løse opgaver med sandblæsning og overfladebehandling i hele Danmark.

Kvalitetskontrol med meget lille fejlprocent

Vores personale har mange års erfaring i sandblæsning. Derfor er fejlsandblæsning af rør, slanger og andre vitale dele en yderst sjælden oplevelse hos os.

Sandblæsning med miljøvenlige materialer

Hos City Group benytter vi os af de mest miljøvenlige materialer til sandblæsning. Vi bruger Corond eller stålsand. Disse materialer udmærker sig ved at blive genbrugt indtil 20 gange. Når sandet er nedslidt, sendes det til omsmeltning og genbruges til andet formål. På denne måde bidrager vi til CO² neutral sandblæsning.